Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Θέλω να δημοσιεύσω την ομάδα σας. Όπως ένας μηχανικός με 10 έτη πρακτικής (cnc και του CO2 λέιζερ), μπορώ να πω ότι κάνετε τον καλό εξοπλισμό. Αναβαθμίστε το λογισμικό σας, και μπορεί να ανταγωνιστεί με τους Γερμανούς. Σ' αγαπώ λέιζερ STN.

—— Serz

Είμαι Online Chat Now

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2 3
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Factory1 Facoty2 εργοστάσιο 3

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : STN
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-1500000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ είναι ο κινεζικοί αφιερωμένοι κατασκευαστής και ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη των τρισδιάστατων προϊόντων χάραξης λέιζερ. Από την έναρξη του 2005, τώρα έχουμε μεγαλώσει όχι μόνο σε μέγεθος, αλλά και γίνοντη μια από τις πιό πεπειραμένες και αξιόπιστες επιχειρήσεις στον κινεζικό τομέα τεχνολογίας λέιζερ. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν την τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ γυαλιού κρυστάλλου, την τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ κρυστάλλου κάτω από την επιφάνεια, τη μίνι τρισδιάστατη κάμερα Cyclops, και τα σχετικά μηχανήματα, την ηλεκτρονική, το σύστημα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και το σύστημα ψύξης. Όλοι χαρακτηρίζουν την υψηλή αυτοματοποίηση και την suers-φιλική διεπαφή, που παρέχει τις διαφορετικές λύσεις για τους αρχαρίους και τους επαγγελματικούς χρήστες. Επιπλέον, όλες οι μηχανές μας είναι CE&FDA επικυρωμένο, τόσο παρακαλώ αισθανθείτε ασφαλής να τοποθετήσει τη διαταγή.

Είμαστε ο συνεργάτης του εθνικού εργαστηρίου της Κίνας της τεχνολογίας λέιζερ και εθνικό κέντρο επεξεργασίας λέιζερ ερευνητικό. Η τεχνολογική ανωτερότητά μας είναι μοναδική στον κινεζικό τρισδιάστατο τομέα μηχανών χάραξης λέιζερ. Θα επιθυμούσαμε να είμαστε ο ODM των πελατών από τη συνεταιριστική έρευνα. Σαν ιδιαίτερα καινοτόμο επιχείρηση, έχουμε εξαγάγει τα αγαθά παγκοσμίως, όπως η Ευρώπη, νοτιοαμερικάνος, η Μέση Ανατολή, Νότια Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία και ούτω καθεξής. Έχουμε λάβει έναν μεγάλο αριθμό των φιλοφρονήσεων για την επαγγελματική τεχνολογία, τις ενσωματωμένες λύσεις και τη συσσωρευμένη επιτυχή εμπειρία λειτουργίας μας από το εξωτερικό.

Η επιχείρησή μας μπορεί επίσης να παρέχει τα κενά κρύσταλλα, ελαφριές βάσεις των οδηγήσεων, κάτοχος υποστήριξης κρυστάλλου, τέχνες κρυστάλλου για να προσφέρει ολόκληρη την επιχειρησιακή λύση για τους πελάτες. Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για περαιτέρω αναγνωρίζει.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

τρισδιάστατη κάτω από την επιφάνεια μηχανή χάραξης λέιζερ

Τρισδιάστατη κάτω από την επιφάνεια μηχανή χάραξης λέιζερ υψηλής ταχύτητας, εσωτερικό τρισδιάστατο σύστημα χάραξης λέιζερ

Φορητό γυαλί/ακρυλικό/FDA CE μηχανών χάραξης κρυστάλλου κάτω από την επιφάνεια πιστοποιημένα

Engraver λέιζερ κύβων γυαλιού αερόψυξης τρισδιάστατο, τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ κρυστάλλου φωτογραφιών

τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ

Έξυπνη μηχανή χάραξης λέιζερ λειτουργίας τρισδιάστατη, τρισδιάστατα CE συστημάτων χάραξης λέιζερ/FDA εγκεκριμένα

2D / τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ 800W, προσαρμοσμένη εσωτερική CNC κρυστάλλου μηχανή χάραξης λέιζερ

Ενσωματωμένη μηχανή χάραξης λέιζερ κρυστάλλου τρισδιάστατη κάτω από την επιφάνεια 2 έτη εξουσιοδότησης

τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ κρυστάλλου γυαλιού

532nm πράσινη 2$α τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ για τη συχνότητα γυαλιού/κρυστάλλου 50Hz 60Hz

Γρήγορη μηχανή χάραξης λέιζερ κρυστάλλου γυαλιού ανιχνευτών τρισδιάστατη 300x200x100mm μέγεθος

Έξυπνο CNC καμερών λειτουργίας τρισδιάστατο Engraver 18,1 λέιζερ '' διάσταση χάραξης '' x22 x28.7»

Αίτηση κράτησης

| Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας τρισδιάστατη μηχανή χάραξης λέιζερ προμηθευτής. © 2018 - 2020 3d-engravingmachine.com. All Rights Reserved.